VÄLITYS­PALVE­LUMME KUVAUS

Välityspalvelumme takaa turvallisen ja selkeän kodinvaihtosuunnitelman, jossa kaikki osa-alueet ovat huolella suunniteltu sinun parhaaksi. Noudatamme toiminnassamme hyvää välitys-sekä vuokravälitystapaa joka perustuu lupaukseemme tehdä välitystyötä parhaalla mahdollisella tavalla molempia osapuolia kunnioittaen.

1. Kohteesen tutustuminen

Toimeksianto alkaa yhteydenotostasi meihin. Voit ottaa yhteyttä kehen tahansa myyjäämme.

Ensin tutustumme kohteeseen asiantuntevasti ja kirjaamme kaikki kohdetta koskevat tiedot ylös, keskustelemme kanssasi asuntoa koskevista tiedoista ja kuuntelemme toiveitasi!

2. Perehdymme hinnoitteluun

Esitämme hintanäkemyksemme perustuen alueen ja kohteen mukaiseen parhaaseen mahdolliseen hintaan. Hinta-arviointimme perustuu  myyntitiimimme näkemykseen kohteen sijainnista, ominaisuuksista sekä haluttavuudesta.

Arviotamme tukevat aluetuntemus, oma hintarekisteri sekä toteutuneet kauppahintatilastot. Kunnioitamme myös aina toimeksiantajan omaa näkemystä!

3. Laadimme toimeksiantosopimuksen

Kun toimeksiantoa koskevat asiat on neuvoteltu, teemme toimeksiantosopimuksen yrityksemme toimistolla tai asiakkaan luona sopimuksen mukaan ja aloitamme myynti/vuokrausvalmistelut.

4. Teemme ehdotuksen kohteen myyntiprosessista

Sovimme yhteisesti kohteen markkinoinnista, ilmoittelusta sekä esittelyiden määrästä. Lisäpalveluina tarjoamme myös mahdollisuuden kohdennettuun suoramarkkinointiin, joka toteutetaan yhteisesti valittuun  kohderyhmään sinun kodistasi.

5. Myyntitoimenpiteet

Toteutamme markkinointitoimenpiteet yhteisesti sovittujen toimenpiteiden pohjalta. Esitämme näkemyksemme myynnin toteutuksesta, jotta sinä saisit asiakkaanamme parhaan mahdollisen arvostuksen kodillesi.

6. Panostamme kohteiden esittelyyn

Haluamme varmistaa, että kohteesi on esittelyhetkellä parhaassa mahdollisessa myyntiasussa. Hyvä valmistautuminen esittely- ja myynti/vuokraustapahtumaan varmistaa toimeksiannon onnistumisen.  Kohteiden kuvauksissa käytämme laadukasta kuvauskalustoa, jolla varmistetaan kotisi paras esilletulo. Kauttamme saat myös ammattikuvaajan sekä stailausoppaan.

7. Huolehdimme asiakkaistamme

Pidämme asiakkaamme ajan tasalla ja raportoimme viikoittain sovittuna hetkenä asiakastapahtumat ja sovimme jatkotoimenpiteistä.

8. Toteutamme toimeksiannot ammattitaitoisesti

Meille tyytyväisyytesi on tärkeä – toteutamme kaikki kauppaan liittyvät asiakirjat  huolellisesti siten, että kaikki tarvittavat asiat ovat kunnossa. Varaamme myös aikaa aina riittävästi asiakirjojen läpikäyntiin.

9. Kunnioitamme asiakkuutta myös toimeksiannon jälkeen

Meille tyytyväisyytesi on paras myyntivaltti. Haluamme varmistaa jokaisen välitystoimeksiannon jälkeen tyytyväisyytesi ja huolehtia että sopimamme asiat ovat kunnossa.

10. Hyvä asiakassuhde alkaa kun toimeksianto on suoritettu!