KOTI-IDEAN RIVAKKA TIIMI KÄYTÖSSÄSI!

Ammattitaitoinen ja vastuullinen joukkomme osaa asuntokaupan!

Tässä rivakka ja taitava tiimimme! Meillä on intohimo myyntiin, mutta ennen kaikkea rakennamme siltaa, jolla asunnon myyjä ja ostaja kohtaavat toisensa. Onnistumisen ilo ja luottamus puolin ja toisin on paras kannustaja työssämme!

Mika Penttilä

”Olen Mika Penttilä. Olen valmis kuuntelemaan. Asunnonvaihdossa on tärkeää toiveesi ja yhdistettynä se omaan yli 20 vuoden kaupalliseen kokemukseni saamme luotua myyvän kokonaisuuden. Minulle tärkeintä on aktiivinen yhteydenpito välitystyön molempiin osapuoliin sekä huolellinen perehtyminen asiakkaan kohteeseen”.

Mika Penttilä

Yrittäjä, Tj
050 441 3671
mika.penttila@lkvkoti-idea.fi

Tuija Nikkinen

”Olen Tuija Nikkinen. Mielestäni oma koti on yksi elämän tärkeimpiä hankintoja, joten haluan auttaa sinua löytämään juuri sen oikean kodin asua ja elää. Olen kodinvälityksen ja asiakaspalvelun ammattilainen, tarmokas ja aikaansaava tekijä ja se näkyy työssäni.”

Tuija Nikkinen

KiAT, LKV
050 441 0642
tuija.nikkinen@lkvkoti-idea.fi

Pekka Väisänen

”Minulla on yli 17 vuoden kokemus kiinteistö- ja osakekaupoissa. Olen toiminut myös valokuvausyrittäjänä joten minulla on hyvä neuvottelutaidot. Olen luotettava ja teen aina sen mitä lupaan. Ota minuun yhteyttä niin lähdetään suunnitelmaan kotisi myyntiä ja uuden hankintaa”

Pekka Väisänen

LKV kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja
050 541 0080
pekka.vaisanen@lkvkoti-idea.fi