Vuokravälitys

Lkv Koti-idea tarjoaa tehokkaan vuokravälityspalvelun asuntoa asuntoa etsiville sekä asuntoa tarjoaville asiakkaille. Palveluumme sisältyy markkinoiden jatkuva seuranta kysynnästä sekä vapautuvista asunnoista.

1. Asuntoon tutustuminen ja kohteen tietojen kirjaaminen

Tutustumme kohteeseen asiantuntevasti ja kirjaamme kaikki kohdetta koskevat tiedot ylös, keskustelemme kanssasi asuntoa koskevista tiedoista ja kuuntelemme toiveitasi!

2. Perehdymme kohteen hinnoitteluun

Saat hintanäkemyksemme perustuen alueen ja kohteen mukaiseen parhaaseen mahdolliseen   hintaan. Arviomme perustuu näkemykseemme kohteen sijainnista, ominaisuuksista sekä   haluttavuudesta. Arviotamme tukevat aluetuntemus, oma hintarekisteri sekä alueen yleinen vuokrahinta taso.

3. Laadimme vuokratoimeksiantosopimuksen

Kun toimeksiantoa koskevat asiat on neuvoteltu, teemme toimeksiantosopimuksen yrityksemme   toimistolla tai asiakkaan luona sopimuksen mukaan ja aloitamme vuokrausvalmistelut.

4. Laadimme tarvittavat vuokraukseen liittyvät dokumentit

Hankimme tarvittavat asiakirjat (isännöitsijätodistus, energiatodistus, pohjapiirrustus) vuokratoimeksiannon suorittamista varten.

5. Panostamme kohteiden esittelyyn

Haluamme varmistaa että kohteesi on esittelyhetkellä parhaassa mahdollisessa myyntiasussa.

Hyvä valmistautuminen  esittelyyn varmistaa toimeksiannon onnistumisen. Vuokrausesittelyyn valmistautumiseen tarjoamme oman näkemyksemme lisäksi yhteistyökumppaneidemme laajat lisäpalvelut. Kohteiden kuvauksissa ammattilaisten käyttämiä kuvauskalustoa, joilla varmistetaan kohteesi paras esilletulo.

6. Käynnistämme markkinointitoimenpiteet

Sovimme yhteisesti kohteen markkinoinnista, ilmoittelusta sekä esittelyiden määrästä sekä informoimme asiakkaitamme viikottain.

7. Pidämme sovitut asuntoesittelyt ja keräämme kohteesta ja kiinnostuneet

Pidämme asiakkaamme ajan tasalla ja raportoimme viikoittain sovittuna hetkenä asiakastapahtumat ja sovimme jatkotoimenpiteistä.

8. Haastattelemme kohteesta kiinnostuneet

Neuvottelemme puolestasi ja esitämme toimeksiantajalle kohteesta kiinnostuneet ja selvitämme vuokrajaajien tiedot.

9. Laadimme vuokrasopimuksen 

Meille tyytyväisyytesi on tärkeä-teemme kaikki toimeksiantoon liittyvät asiakirjat  huolellisesti siten että kaikki tarvittavat asiat ovat kunnossa. Varaamme myös aikaa aina riittävästi asiakirjojen läpikäyntiin.

10. Esittelemme kaikki kohteeseen liittyvät tiedot asuntoa luovutettaessa.

Yrityksemme on Suomen Vuokranantajien jäsen ja noudatamme toiminnassamme hyvää vuokravälitystapaa. Vuokrakohteemme näkyvät Vuokraovi.com palvelussa sekä yrityksemme omilla internet sivuilla.

Tervetuloa tutustumaan palveluumme lisää!

Pikalinkit kohteisiimme: