Tiedotteet

 

LKV Koti-idea ja Noblessa keittiöt Lappeenranta aloittivat markkinointi yhteistyön. Kauppias Jouni Väänänen tarjoaa asiakkaillemme mukavia etuja ja tyylikkäitä Saksalaisia keittiökokonaisuuksia Kauppakatu 62:ssa. Yhteistyöpalveluumme sisältyvät keittiösuunnitelmien laatiminen veloituksetta ostettavaan kohteeseen jo markkinointivaiheessa tai kohteen ostoa suunniteltaessa-kysy lisää Jounilta kumppanipalvelustamme!


Kun kaipaat piristystä nykyiseen kotiisi tai haluat kohteesi edustavaan myyntikuntoon, niin yhteistyökumppanimme Millainen Koti Milla Rinta-Jaskari avustaa niin kodin pienempien kuin suurempienkin kokonaisuuksien toteuttamisessa. Millan palvelu sisältää kotikäynnin ja yksilöllisen suunnitelman kodin ehostuksesta. Kysy meiltä lisää tai ota suoraan yhteyttä www.millainenkoti.fi

 


Koti myyntikuntoon palvelulla myyntipuitteet kuntoon !


LKV Koti-idea ja Lappeenrantalainen Osuuskunta Oskarit tekevät yhteistyötä kodin remontoinnissa ja myyntikuntoon laitossa. Osuuskunnassa työskentelevien toiminta perustuu jäsenomistuksiin, jossa jokainen omistajamme toimii yrittäjähenkisellä asenteella, antaen asiakkailleen toimitusvarman sekä tehokkaan palvelukokonaisuuden, laadusta tinkimättä. T
arjoamme yhteistyössä katkeamattoman, nopean ja luotettavan palveluketjun alkukartoituksesta alkaen kun haluat saada ostettavan tai myyntiin tulevan kotisi parhaaseen myyntiasuun.

Kysy meiltä lisää !

 


LKV Koti-idea ja Perillepalvelu Summala yhteistyöhön!

Helpota kodinvaihtoa ammattilaisen voimin-yhteistyökummpanimme Perillepalvelu Summala tarjoaa tehokkaan ja edullisen palvelun kodinvaihto prosessiin. Muuttojen lisäksi palveluun kuuluvat  esimerkiksi huonekaluliikkeestä ostettujen tuotteiden kotiin kuljetus, kalusteiden kasaus- ja asennuspalvelu. Tarjoamme yhteistyössä asiakkaillemme sopimuspalvelu hintaedun muuttopalveluihin-kysy meiltä lisää!

 


LKV Koti-idea ja Suomen Seniorikodit yhteistyöhön!

Yrityksemme toimii läheisessä yhteistyössä Suomen Seniorikotien kanssa välittämällä laadukkaita asuinhuoneistoja Lappeenrannan Asunto Oy Lappeen Helmeen.  Taloyhtiö sijaitsee Lappeenrannan keskeisemmällä sijainnilla Kauppakatu 63 osoitteessa 55:n huoneiston yhtiössä ja tarjoaa mukavan turvallisen asuinympäristön. Keskeisen sijainnin lisäksi kokonaisuus tarjoaa  hyvän palvelukokonaisuuden mm. taloyhtiön pysäköintihallitilat, kerhohuoneen, pienoiskuntosalin ja viihtyisän sisäpihan taloyhtiön II kerroksessa. Lisäksi taloyhtiön alakerrassa sijaitsee myös Eksoten Iso apu palvelupiste sekä viihtyisä lounaskahvila.

Tervetuloa tutustumaan lisää kohteeseen toimistollemme tai soittamalla meille 040-585 5875 / Hannu Ripatti!

 

Pikalinkit kohteisiimme: