KOTI-IDEAN RIVAKKA TIIMI KÄYTÖSSÄSI!

Ammattitaitoinen ja vastuullinen joukkomme osaa asuntokaupan!

Tässä rivakka ja taitava tiimimme! Meillä on intohimo myyntiin, mutta ennen kaikkea rakennamme siltaa, jolla asunnon myyjä ja ostaja kohtaavat toisensa. Onnistumisen ilo ja luottamus puolin ja toisin on paras kannustaja työssämme!

 

Mika Penttilä

Tyytyväiset asiakkaat luovat pohjan menestykselle

Hei. Olen työskennellyt kiinteistönvälitysalalla kuusi vuotta ja kokemusta myyntityöstä minulla on 18 vuoden ajalta.  Olen työskennellyt niin myynti- kuin myynnin johtamisen tehtävissä. Minulle tärkeintä on asiakkaan kuuntelu ja yhteydenpito välitystyön kaikkiin osapuoliin. Olen menestynyt hyvin välitysurani aikana, mutta tiedän että menestys ja maine eivät tule yksin, vaan ne täytyy ansaita joka päivä uudestaan. Pidänkin kiinni periaatteestani ”tyytyväiset asiakkaat luovat pohjan menestykselle” joka ikinen päivä.

Yrittäjän työpäivä ei työaikoja tunne, mutta vapaa-ajallani rentoudun ulkoilun ja lenkkeilyn merkeissä, jotta voin taas virkeänä palvella juuri Teitä.

Tervetuloa asuntokaupoille!

 

MIKA PENTTILÄ
Yrittäjä
050 441 3671
mika.penttila@lkvkoti-idea.fi

 

Tuija Nikkinen

Tyytyväiset asiakkaat luovat pohjan menestykselle

Olen kiinteistönvälityksen innostunut ammattilainen, tarmokas ja aikaansaava tekijä. Olen vahvasti sitoutunut työhöni ja minulla on takanani jo pitkä ura asiakaspalvelun tehtävissä.

Työssäni olen parhaimmillani, kun on sata rautaa tulessa ja ympärillä tekemisen meininkiä. Vien asiat sovitusti loppuun saakka ja palkitsevinta työssäni onkin tyytyväinen asiakas!

Vuoden ympäri pidän vireyttäni yllä pelaamalla sulkapalloa, kesäisin nautin veneilystä. Näin jaksan antaa työlleni täyden panoksen.

Ota yhteyttä, kun tarvitset ammattilaisen apua asuntoasioissa!

 

TUIJA NIKKINEN
KiAT, LKV
050 441 0642
tuija.nikkinen@lkvkoti-idea.fi

 

Teemu Liukkonen

Tavoitteena aina tyytyväinen asiakas!

Olen palvellut erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä 20 vuotta ja kokemusta kiinteistövälitysalalta on jo 10 vuotta. Kuuntelen asiakkaitani ja paneudun tehtäviini huolella. Tärkeintä on onnistunut asuntokauppa, jossa kummatkin osapuolet ovat tyytyväisiä.

Olen suorittanut kiinteteistövälittäjätyön ammattitutkinnon (KiAT) ja olen myös laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV). Erikoisosaamistani ovat kiinteistöjen, osakkeiden ja maapohjien arviontiin, joihin joskus tarvitaan vaativampaakin osaamista.”

Työn ulkopuolella rentoudun vanhoja amerikkalaisia autoja harrastaen ja musiikkia soittaen.

Tervetuloa tekemään asiantuntevaa asuntokauppaa kanssani!

 

TEEMU LIUKKONEN
KiAT, LKV
050 441 4516
teemu.liukkonen@lkvkoti-idea.fi

 

Pekka Väisänen

Kiinteistönvälittäjä

Hei. Minulla on yli 15 vuoden kokemus kiinteistöalalta ja tätä ennen olen työskennellyt valokuvausyrittäjänä. Pitkäjänteinen työ, pitkät asiakas-suhteet sekä luottamus ovat arvoja joita vaalin. Ota minuun yhteyttä asuntoasioissa.

 

Pekka Väisänen
LKV
050 541 0080
pekka.vaisanen@lkvkoti-idea.fi

 

Pikalinkit kohteisiimme: