PALVELULUPAUS

Me Koti-ideassa lupaamme myydä asuntosi tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Alan asiantuntijoina perehdymme kotisi todelliseen arvoon, teemme kirjallisen tarjouksen liitetietoineen, otamme hyvät valokuvat, markkinoimme näkyvästi ja teemme kaupat parhaaseen mahdolliseen hintaan. Tunnemme lakipykälät, toimimme hyvää välitystapaa noudattaen ostajaa ja toimeksiantajaa kunnioittaen. Pidämme Sinut ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan.

Tervetuloa vierailemaan toimistollamme! Aloitetaan kotisi myynnin- tai hankinnan suunnittelu kahvien merkeissä!

MYYNNISSÄ NYT!

Tutustu kohteisiimme ja kysy meiltä lisätietoja.

Laita viestiä tai soita asuntoa hoitavalle välittäjälle. Välittäjämme perehtyvät myytäviin asuntoihin huolella, näin saat hyvän mielikuvan ja kattavat taustatiedot jo ennen varsinaista esittelykäyntiä. 

 

 

OTA YHTEYTTÄ!

Osaava henkilökunta on voimavaramme! Sadat toimeksiannot, intohimo myyntiin ja erinomainen asiakastyytyväisyys kertovat tavastavamme toimia.

Ota reilusti yhteyttä!

  • TUIJA               050 441 0642
  • MIKA               050 441 3671
  • TEEMU            050 441 4516

 

Miksi valita Koti-idea?

Elämän suurin kauppa

Asuntokauppa on useimmille elämän suurin yksittäinen hankinta.
Siksi sen suunnittelussa ja toteutuksessa kannatta tukeutua alan asiantuntijoihin. Oma koti on yleensä juuri se paikka, jossa asiakkaittemme toivoma elämänlaatu kiteytyy parhaiten. Parasta koti on silloin, kun se tarjoaa asukkailleen jotain erityistä ja silloin, kun se vastaa asukkaidensa elämäntyyliä ja unelmia.

Kiinteistönvälityksen asiantuntijana olemme ylpeitä voidessamme yhdistää toisiinsa yhteensopivat kodit ja asukkaat. Jokainen välittämämme koti on yhtä ainutlaatuinen kuin jokainen asiakkaamme.

Alueen paikallisina asiantuntijoina olemme yhtä kotonamme niin lähikorttelin kulmilla kuin suurempien ympyröiden arvokiinteistömarkkinoilla. Oletpa ostamassa tai myymässä asuntoa, kiinteistöä, vapaa-ajan kohdetta, maatilaa tai muuta vastaavaa, haluamme ammattilaisina auttaa sinua tekemään elämäsi kaupat.

Avataan yhdessä uusia ovia.

 

 

 

Alueen paras paikallinen
asiantuntemus käytössäsi

Mika Penttilä

Mika Penttilä >

Tuija Nikkinen

Tuija Nikkinen >

Teemu Liukkonen

Teemu Liukkonen >

Pekka Väisänen

Pekka Väisänen >

Pikalinkit kohteisiimme: